fbpx

OM OS

Stedet hvor vi mødes om de gode smagsoplevelser.

Malt_Grape_Bar_Vin_Cocktails_06

Historien bag

Vi er Aabenraa’s helt nye og familiedrevne specialvarebutik og bar. Malt & Grape har været undervejs i mange år, hvor tanker og ideer har været vendt og drejet. Drømmen er at skabe et sted der kan det meste om det mindste – den gode smag og det hyggelige samvær.

Vores ønske er at skabe en butik hvor der er mulighed for at gå på opdagelse, hygge sig, handle sin næste gave, date, få fyraftens med kollegerne, mødes med vennerne – med andre ord være et samlingspunkt i centrum af Aabenraa.

Hos os finder I et bredt udvalg af specialøl, spændende vine samt udsøgte spiritusser. Det vil være muligt at prøve en række af disse produkter i vores bar, der serverer ti roterende fadøl, en lang række vine på glas samt skønne cocktails.

Vi laver desuden både gavekurve, pakker og gavekort og smagninger, så kom endelig forbi butikken og hør nærmere eller besøg vores hjemmeside, hvor I både kan finde informationer samt gå på opdagelse i vores webshop.

Malt & Grape garanterer hyggelig stemning, personlig og kompetent service og vejledning samt højt humør.

De varmeste hilsner og stort skål
Christoffer Beck
Direktør Malt & Grape

Butikken

Kig ind i vores butik og find din næste yndlings øl fra vores store udvalg. Helt nye vine særligt med fokus på økologisk- biodynamisk og naturvin. Spiritus med spændende smagsnuancer og mange anvendelses-muligheder. Eller køb et gavekort, gavekurv eller pakke til en du holder af.

Baren

I baren har vi altid ti roterende fadølshaner, med øl fra nogle af verdens bedste og mest interessante bryggerier. Vores vine på glas udvælges nøje og skiftes løbende ud, så der altid er noget for enhver smag. Eller prøv en af vores lækre nyskabende cocktails i hyggelige omgivelser.

Webshoppen

På vores webshop har i mulighed for at købe en lang række af vores produkter og få dem bragt lige til døren. Vi har sammensat en lang række gavekurve samt forskellige pakkeløsninger – for at gøre det nemt og enkelt for jer. Har i specifikke ønsker så kontakt os endelige på telefon 50692479 eller mail info@malt-grape.dk.
MaltGrape_Aabenraa_15
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.